Başkan Yanılmaz'ın ziyaretleri devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İftar öncesi ve sonrası esnaflarla bir araya gelen Başkan Yanılmaz, seçimlerin önemine vurgu yaparak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 1. turda, AK Parti'nin ise meclisten güçlü bir sonuçla çıkacağına olan inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Başkan Yanılmaz'ın ziyaretleri devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Yanılmaz, iftar öncesi Hastane caddesi esnaflarıyla, iftar sonrası da Gazi Caddesi esnaflarıyla bir araya gelerek yaklaşan seçimlerin önemini anlattı.

BAŞKAN SAHURDA GENÇLERLE

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kendisini sosyal medya üzerinden sahur yapmaya çağıran gençleri kırmayıp davetlerine katılarak birlikte sahur yaptı. Başkan Yanılmaz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a 24 Haziran seçimlerinde Elazığ’dan rekor oranda oy çıkacağını kaydetti.

Elazığ Gençliğin Sesi Derneği tarafından düzenlenen sahur programında davul ve klarnet eşliğinde karşılanan Başkan Yanılmaz’a gençlerin ilgisi oldukça yoğundu.

Sahur programında konuşan Elazığ Gençliğin Sesi Derneği Başkanı Serkan İrhan, sosyal medya üzerinden Başkan Yanılmaz’ı davet etiklerini, kendilerinin bu isteğini geri çevirmeyip gençlerle beraber olduğu için Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

“GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM”

Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Olgunlar Mahallesi’nin her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği vermiş güçlü bir mahalle olduğunu söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü. “Gençliğin sesi her zaman gür çıkıyor. Biz yedi düvele karşı mücadele vermiş bir milletiz. Sayın Cumhurbaşkanımız yeryüzündeki bütün zalimlere karşı bir mücadele veriyor. O zalimler, vatan hainleri, bu ülkeyi bölmek isteyenler, kardeşi kardeşe vurdurmak isteyenler, kardeşkanı akıtmak isteyenler cumhurbaşkanımızı gördüğü an kaçacak delik arıyor.”

BAŞKAN YANILMAZ: “ÜLKEMİZ ÜZERİNDE EMELLERİ OLANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz sözlerini şu şekilde tamamladı:

“24 Haziran bir var olma yok olma seçimidir. 24 Haziran'da gidip Recep Tayyip Erdoğan'a kullandığımız her oy esasında 15 Temmuz hain darbe kalkışmasını yapanlara vurulan bir tokattır. 24 Haziran'da oyumuzu öyle bir kullanalım ki bu ülke üzerinde emeli olanlar bir daha emellerine ulaşamayacaklarını bilsinler.”