Bayram öncesi Oltu'da trafik yoğunluğu

Kurban Bayramı öncesi Oltu'da araç trafiği yaşanıyor. Çevre köy ve ilçe dışından araçlarıyla Oltu'ya gelenler nedeniyle Oltu ilçe merkezinde büyük bir trafik yoğunluğu yaşanıyor. Araçlarını park etmekte güçlük çeken sürücüler, ilçedeki park sorununa dikkati çekerken Her bayram öncesi bu yoğunluk yaşanıyor. 10 yıl öncede aynı trafik sorunu vardı, şimdi de var. Bir tane otopark dahi yapılmadı. Bulabildiğimiz her yere aracımızı park etmeye çalışıyoruz. şeklinde sitemlerini dile getirdiler.

Bayram öncesi Oltu'da trafik yoğunluğu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı öncesi Oltu’da araç trafiği yaşanıyor. Çevre köy ve ilçe dışından araçlarıyla Oltu’ya gelenler nedeniyle Oltu ilçe merkezinde büyük bir trafik yoğunluğu yaşanıyor. Araçlarını park etmekte güçlük çeken sürücüler, ilçedeki park sorununa dikkati çekerken “Her bayram öncesi bu yoğunluk yaşanıyor. 10 yıl öncede aynı trafik sorunu vardı, şimdi de var. Bir tane otopark dahi yapılmadı. Bulabildiğimiz her yere aracımızı park etmeye çalışıyoruz.” şeklinde sitemlerini dile getirdiler.

Yer yer küçük çaplı kaza ve tartışmalarında yaşandığı bayram arifesindeki bu trafik yoğunluğunun bayram sonrası normale dönmesi bekleniyor.