BB. Erzurumsporlu yönetici Bülent Gül'den antrenmanda baklava ikramı

TFF 1. Ligde puan sıralamasında 9. Sırada Play Off mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 3. sıradaki Ümraniyespor ile 31 Mart 2018 günü Ümraniye'de karşılaşacak.

BB. Erzurumsporlu yönetici Bülent Gül'den antrenmanda baklava ikramı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 1. Ligde puan sıralamasında 9. Sırada Play Off mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 3. sıradaki Ümraniyespor ile 31 Mart 2018 günü Ümraniye’de karşılaşacak.

Gül, “Üç puan çok önemli, mutlaka kazanmalıyız”

Zorlu Ümraniye maçı öncesi Ümraniye Hekimbaşı Stadına giden BB Erzurumspor Kulüp yöneticisi işadamı Bülent Gül, antrenman yapan futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulunarak başarılar diledi.

Gül, “Futbolcularımıza ve teknik heyete olan inancımız tamdır. Mehmet Altıparmak Hocamız zorlu mücadeleleri seven bir antrenör olduğundan dolayı bu zorlu Ümraniyespor maçından üç puanı alarak galip bir şekilde ayrılacağımızı düşünüyorum. Futbolcu arkadaşlarında neşeli ve morallerinin yüksek olduğunu görüyoruz, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Bu önemli karşılaşmada BB Erzurumspor camiasına başarılar diliyorum” dedi.

Altıparmak, “moralimiz yüksek galibiyetle dönmek istiyoruz”

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ve Zafer Demir galibiyet almak için takımın çok istekli olduğunu morallerin yüksek olduğunu belirtti. Çekişmeli geçen Giresunspor maçını unutmak mümkün değil diyen Altıparmak, bu futbolcu arkadaşlarımızla nice heyecanlar yaşayacak, çok maçlar kazanacağız” dedi.