B.B.Erzurumspor - Boluspor maçının ardından

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ikinci yarı bir şeyler yapmak için çalıştıklarını ama yeterli olmadığını belirtirken, Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa da skor olarak istediklerini aldıklarını söyledi.

B.B.Erzurumspor - Boluspor maçının ardından
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 1. Lig’in 6. haftasında Erzurumspor, Boluspor’a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki ekibin teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Mazeretin olmadığını dile getiren BB. Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “10 gündür deplasmanlardayız. Antep’te 40 derecelik sıcakta top oynadık. 3 gün sonra İzmir deplasmanında yine 40 derecelik sıcakta ve 120 dakika top oynadık. Elimizdeki sakatlanan ve cezalanan oyunculardan dolayı maalesef böyle bir durumla karşı karşıya kaldık. Her şeye rağmen oyunu oynamaya çalıştık ama yeteri kadar bunu başaramadık. Kalemize gelen ilk top gol oldu” dedi.

Yedikleri ikinci golün bütün umutlarını yarı yarıya indirdiğini vurgulayan Özköylü, “Çünkü 45 artıda olan frikik golü herkesin direncini kırdı. O konuyu da içeride konuştuk. İkinci yarı bir şeyler yapmak için çalıştık ama yeterli olmadı. Yeterli olmayınca, sonuca yansımayınca geri dönemiyorsun. Yine de herkes elinden geleni yaptı ve yapmaya çalıştı. Bu kadar sıkıntılı bir dönem içinde olabileceğinin en iyisinin olduğunu düşünüyorum. Önümüze bakacağız. Artık bu maçı unutmamız gerekiyor. Dinlenmemiz gerekiyor. Aşırı sıcaklıklarda oynadığımızdan dolayı çok ciddi sıvı kayıpları oldu. Oynatamadığımız ve kadroya alamadığımız oyuncularımız var. Bunları biran önce toparlayıp, gelecek haftaki Adanaspor maçına daha derli toplu bir takım olarak çıkacağız” diye konuştu.

BOLUSPOR CEPHESİ

Adanademirspor ve kupa maçında sonra sıkıntıya girdiklerini aktaran Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Çünkü 9 tane eksik oyuncumuzu bugün kadromuzda bulundurmadık. Bizim adımıza kağıt üzerinde çok büyük bir handikap gözükse de yerine oynayabilecek arkadaşlarımızın görevini layıkıyla yerine getirebileceğine emindik. Bugün ilk defa 11 de başlayan arkadaşlarımız vardı. Bunlar içinde bir şanstı. Bu tür şansları iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Oyun olarak istediğimiz oyunu oynadık. Skor olarak istediğimizi ve hatta azını aldık. Çünkü çok rahat 3’e ve 4’e ulaşabilecek pozisyonlar bulduk. Maalesef bunları değerlendiremedik. Burada önemli olan o pozisyonlar girmekti. Bundan önceki karşılaşmada genelde hücum oyuncuları pozisyonlara giriyor ve golleri atıyorlardı. Son bir iki haftadır orta sahadaki oyuncularımızın pozisyonlara girmesi ve gol atması takım içerisindeki üretkenliğimizi artırıyor. Bu da umut verici. Bugün sadece 3 puandan fazlasını kazandık. Takım içerisindeki rekabeti de artırdık. Artık herkes forması için oynamak zorunda ve bu da bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.