Bekir Develi hayran bıraktı

TRT ekranlarında yaptığı programlarla tanınan Bekir Develi, 'Hikâyelerle Anadolu İrfanı' programıyla izleyenleri adeta hayran bıraktı. Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa katılanlar böylesi güzel bir programa ev sahipliği yapan Elazığ Belediyesi'ne ve Başkan Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ettiler.

Bekir Develi hayran bıraktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programa Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Dumandağ, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünlü Sunucu Bekir Develi, kültürümüz, örf ve adetlerimizdeki değişimler, âlimlerimiz, evliyalarımız ve onların ibretlik hayatlarına dair konuları kendine has üslubuyla anlatarak izleyicilerden tam not aldı.

Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Dumandağ, Belediye olarak 2014 yılından itibaren fiziksel çalışmaları yürütürken aynı zamanda sosyal ve kültürel belediyecilik alanındaki çalışmalara da büyük bir titizlikle yürüttüklerini belirterek açıklamasında şunları kaydetti:

“Birlikte Elazığ olmanın gururunu, mutluluğunu yaşamaya devam ediyoruz. Bu akşam kişiliği, milli ve manevi duruş çizgisi ile kendine has mizahı ile geniş kitlelerin kalbinde özel bir yere sahip olan ve yaptığı televizyon programları ile geniş kitlelere hitap eden değerli konuğumuz Bekir Develi’yi şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Ben katılan bütün misafirlerimize tekraren teşekkür ediyorum.”

Geçmişten günümüze kültürümüz, örf ve adetlerimizdeki değişimler, âlimlerimiz, evliyalarımız ve onların ibretlik hayatlarına dair konuları anlatan ünlü sunucu Bekir Develi, teknolojiye ne kadar bağımlı bir millet haline geldiğimize vurgu yaparak Elazığ insanının samimiyetinden bahsetti. Develi, böylesi güzel bir program vesilesiyle Elazığlılarla kendisini buluşturan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Dumandağ, programın sonunda Bekir Develi’ye yöresel ürünlerden oluşan bir hediye paketi takdim ederek, güzel bir programa imza atmasından dolayı teşekkür etti.