Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları açıklamalarda bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin trafik konforuna katkı sağlamak amacıyla devam eden yeni yol çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunarak, Ulukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba Kanal Boyu Bulvar ve Rekreasyon Projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları açıklamalarda bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi yeni alternatif güzergâhlar oluşturarak şehrin trafik yükünü azaltmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kanal Boyu Projesinin 3. etabını oluşturan ve Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne akıcı ve konforlu ulaşım sağlamak amacıyla 8. Kolordu Kışlası içerisinden geçen yeni yol çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu. Başkan Şerifoğulları incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “8. Kolordu Kışlası içerisinden Kırklar Mahallesi’ne kadar gelen Kanalboyu Projemize ilişkin çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bayram sonrasına kadar çalışmalarımızı tamamlayarak, halkımızın hizmetine sunacağız. Aynı zamanda Keban Yolunda da yol genişletme çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Şehrimizin dört bir yanında doğu-batı, kuzey-güney eksenli trafiği rahatlatacak yol çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. ”dedi.

"ULUKENT, KIRKLAR, SANAYİ, SALIBABA KANAL BOYU BULVAR VE REKREASYON PROJESİ ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAK"

Ulukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba Kanal Boyu Bulvar ve Rekreasyon Projesine ilişkin ihale safhasının başlatılacağını belirten Başkan Şerifoğulları, “Kanalı ıslah ederek kapalı kanal haline dönüştüreceğimiz projemize ilişkin ihale tarihini bu hafta alarak, süreci başlatacağız. Bu projemize çok önem veriyoruz. Maalesef şehrimizin doğu mahalleleri hizmet noktasında biraz geri kalmış. Şehrimizin doğu bölgelerini hızlı bir şekilde ayağa kaldıracak projelerimizi hayata geçireceğiz. Doğu mahallerimize değer kazandıracağız. Bu noktada Kanal Projemiz büyük önem taşıyor. Bu dört mahallemizi etkileyen ve çok kötü durumda olan kanal sorununu çözeceğiz.  Projemizle bu yıl kanalın üzerini kapalı hale getirerek, önümüzdeki yıl da yollarıyla, rekreasyon çalışmalarıyla tamamlayacağız.” diye konuştu.