Belediye çalışanından örnek davranış

Elazığ'da bir temizlik görevlisi, kaldırımda bulduğu içinde para ve kredi kartları bulunan cüzdanı sahibine teslim ederek örnek bir davranış gösterdi.

Belediye çalışanından örnek davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Abdullah Güneş, merkeze bağlı Abdullahpaşa Mahallesi Trafo Kavşağı’nda hareket amirliğine giderken kaldırımda cüzdan buldu. Cüzdanda bir miktar para, kurum ve kredi kartları olduğunu gören Güneş, durumu amirine bildirdi. Daha sonra kurumsal karttan cüzdanın sahibine ulaşan görevliler, cüzdanı teslim etti.

Yarım saat önce arabadan inerek hareket amirliğine doğru gittiğini ifade eden Abdullah Güneş, “Yerde cüzdan buldum. Bizim müdürü aradım. Cüzdanı müdürümüze teslim ettim. Ondan sonra cüzdanını kaybeden vatandaşa ulaştılar. Vatandaşı çağırdık ve cüzdanı kendisine teslim ettik” dedi.

Akşam saatlerinde personelleri Abdullah Güneş’in kendisini arayarak bir cüzdan bulduğunu söylediğini aktaran Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Güngör Çelik ise, “Daha sonra biz de cüzdanın bulunduğu yere geldik. Cüzdanı aldık. Cüzdanda bir miktar para, kredi kartları ve kurumsal bir kimlik vardı. Kurumsal kimlikteki bilgilerden yola çıkarak sahibine ulaştık. Cüzdanını kaybeden vatandaşın telefonuna ulaşarak kendisi ile iletişime geçtik. Ondan sonra cüzdanı kendilerine verdik. Bu duyarlı davranışı sergileyen personelimize teşekkür ediyorum. Örnek bir davranış sergiledi. Vatandaşın mağduriyeti de kısa bir sürede giderilmiş oldu. Bu manada mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Temizlik işçisi Abdullah Güneş’in örnek bir davranış sergilediğini belirten cüzdan sahibi ise, duyarlı davranışı nedeniyle kendisine teşekkür etti.