Bilişim çağında kitap unutulmasın

Birlik Vakfı Erzincan Şubesi tarafından 'Gençliğin Bilişim Çağında Kitapla Yürütülmesi' projesi kapsamında Birlik Kafe, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan yurdunda hizmete girdi.

Bilişim çağında kitap unutulmasın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birlik Vakfı Erzincan Şubesi tarafından ‘Gençliğin Bilişim Çağında Kitapla Yürütülmesi’ projesi kapsamında Birlik Kafe, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan yurdunda hizmete girdi.

3 bin 450 kitaptan oluşan ve 2 bin 400 öğrencinin barındığı Erzincan Kız Yurdu Kampüsünde gençlerin kitaba daha kolay erişmesi için projenin açılışı yapıldı.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Ak Parti Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Av. Serkan Bayram, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Birlik Vakfı Erzincan Şube Başkanı Prof. Dr. Erdal Akpınar, Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Birlik Vakfı Erzincan Şube Başkanı Prof. Dr. Erdal Akpınar: “Gençlerimiz tarafından kitap okurken bir taraftan da nezih bir ortam da sıcacık çaylarını yudumlayacaklar. Projemizin bundan sonra ki safhasında gençlerimizle yine bu ortam da çeşitli eğitim ve beceri etkinlikleri düzenlenecek. Akademik yazma, fotoğrafçılık, diksiyon ve güzel konuşma, beden dili ve sunum, etkili iletişim etkinlikleri bunlardan bazıları. Amacımız Erzincan Üniversitesinde eğitim gören kız öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, “Gençlerimizin gelecek kuşaklara iyi yetiştirilmesi ve hazırlanması hayat sınavına eksiksiz hazırlanması ve emaneti teslim edecekleri zaman da kendilerinden sonra gelecek nesli aynı şekilde yetiştirmeleri görülüyor. Birlik Vakfına çocuklarımızın geleceğimizin hazırlanmasından sarf ettikleri bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.