'Bingöl'de 'Gülen Yüzler' kampanyası

Bingöl'de Gülen Yüzler kampanyası kapsamında bir köy okulunda eğitim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye desteği yapılırken, etkinlikle çocuklarda doyasıya eğlendi.

'Bingöl'de 'Gülen Yüzler' kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bingöl’de "Gülen Yüzler" kampanyası kapsamında bir köy okulunda eğitim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye desteği yapılırken, etkinlikle çocuklarda doyasıya eğlendi.

Türkiye Gençlik Konseyi Bingöl Şubesi, Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün desteğiyle "Gülen Yüzler" kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında alınan desteklerle öğrenciler için giyim ve kırtasiye malzemesi temin edildi. Konsey üyeleri temin edilen malzemeleri özenle hazırlayarak daha önceden belirledikleri merkeze bağlı Büyük Tekören Köyü ilkokulu öğrencilerine götürerek dağıttı. Öğrencilerle etkinlik yapan konsey üyeleri bazen şarkı söyledi, bazende çocukların yüzlerini boyayarak neşeli dakikalar geçirmesini sağladı.

Önce insan şiarıyla hareket ettiklerini belirten Konseyin Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Mustafa Fırat,"Bu amaçla insanı yaşat ki insan olsun diyoruz. Sürekli farkındalık oluşturabilecek, yenilikçi projeler gerçekleştiriyoruz. Bunlardan birini Veysel Belgin Gençlik Merkezi ile merkeze bağlı Tekören Köyüne gerçekleştirdik. Kıyafet ve çeşitli kırtasiye yardımı temin ederek teslim ettik ve öğrencilerle güzel vakit geçirdik. Bunları sürekli olarak yapmaya devam edeceğiz”dedi.

Okul Müdürü Veysel İnan ise öğrencilerinin tamamını giydirip, kırtasiye desteğinde bulunan konsey üyelerine teşekkür etti.