Bireysel sulama hibe başvuruları başladı

Kırsal Kalkınma Destekleri Bireysel Sulama Hibe başvuruları 01 Ocak 2018 tarihi itibariyle başladı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl müdürlüğüne yapılacak başvurular 1 Mart'a kadar devam edecek.

Bireysel sulama hibe başvuruları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kırsal Kalkınma Destekleri Bireysel Sulama Hibe başvuruları 01 Ocak 2018 tarihi itibariyle başladı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl müdürlüğüne yapılacak başvurular 1 Mart’a kadar devam edecek.

Kırsal Kalkınma Destekleri Bireysel Sulama Hibe başvuruları ile ilgili proje mühendisleri ve yüklenici firmalara eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ahmet Erkek, ilgili personel ve firma yetkilileri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Şube Müdürü Erkek, Bireysel Sulama Hibe başvuru müracaatlarının 01 Ocak 2018 tarihinde başladığını belirterek 1 Mart 2018 tarihine kadar devam edeceğini söyledi. Konu hakkında öncelikle proje mühendisleri ve yüklenici firma yetkililerini bilgilendirmek istediklerini belirten Erkek, “Süre sınırlı ve elimizi çabuk tutmamız lazım. Projenin varlığını İlimiz geneline duyurmak için İl ve İlçelerimizde bilgilendirme toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Ne kadar çok çiftçimize ulaşırsak, bir o kadar proje yapılmasını sağlarız. Konu ile ilgili bilgi almak isteyen üreticilerimiz her zaman bizleri arayarak bilgi alabilirler. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" diye konuştu.

Daha sonra proje sorumlusu Ziraat Mühendisi Levent Coşkun tarafından görsel sunum eşliğinde katılımcılara bilgilendirme yapıldı.