Bulut, 'İpek Yolu Uluslararası Gençlik Merkezi'ni inceledi

Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Bulut Türkiye'de örnek bir proje olarak gösterilen ve ilimizde uygulanan uluslararası İpekyolu Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Bulut, 'İpek Yolu Uluslararası Gençlik Merkezi'ni inceledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çayda Çıra Mahallesinde, Fırat Üniversitesi Teknokent karşısında büyük bir çoğunluğu tamamlanan İpekyolu Uluslararası Gençlik ve Çocuk Merkezi’nde incelemelerde bulunan ve İl Özel İdaresi yetkililerinden bilgiler alan Milletvekili Metin Bulut, bu projenin sadece Elazığ adına değil Türkiye açısından örnek bir çalışma olduğunu belirterek şöyle konuştu:

HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR

Uluslararası İpekyolu Çocuk ve Gençlik Merkezimizin devam eden inşaatını ziyaret ettik.

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Şiş ve diğer özel idare personelimizde sağ olsunlar bizlere eşlik ettiler. Ben bu vesileyle hepsine tek tek teşekkür etmek istiyorum inşaatımız gerçekten çok hızlı bir şekilde ilerliyor.

KABA İNŞAAT TAMAMLANDI

Görünen o ki kaba inşaattın büyük bir kısmı tamamlanmış ve bunun ardından peyzaj çalışmalarına geçilecek.

Mümkün olan en kısa zaman içerisinde bu projemizi tamamlamak istiyoruz çünkü Elazığ adına hatta Türkiye adına son derece önemli bir proje. Bittiğinde belki de diğer illerde örneklik teşkil edecek bir yapı.

TÜRKİYE’DE İLK !

Daha önce düşünülmemiş bir proje ve içerisinde gençlik açısından önemli aktiviteler var.

Örneğin okçuluk ve atçılık sadece bunlardan sadece bir kaçı. Bir aktivite için ETNO Spor Başkan Vekilimiz ilimize gelmişti ve kendisine bu projeyi anlatınca oda çok heyecanlandı. Belki de Elazığ’a bir başka aktivite için geldiklerinde fiziki mekan ihtiyacını buradan gidereceklerini söyledi. Ümit ediyorum ki en kısa sürede bu önemli projeyi ilimize kazandıracağız” dedi.