Büyükşehir Belediyesi sporcusu Enes Karakuş Milli Takım'da

Malatya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Enes Karakuş Budapeşte'de yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonası'na Milli Takım sporcusu olarak katılacak.

Büyükşehir Belediyesi sporcusu Enes Karakuş Milli Takım'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Enes Karakuş Budapeşte’de yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonası’na Milli Takım sporcusu olarak katılacak.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası 3-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Macaristan’ın Budapeşte kentinde yapılacak. Yapılacak olan bu şampiyonaya Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübünün başarılı sporcusu Enes Karakuş Milli Takım sporcusu olarak katılacak.

23 Ekim tarihinden bu yana Milli Takım kampında bulunan Enes Karakuş’un Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda, Point Fighting branşında yarışacağı kaydedildi.

4 Türkiye, 3 Üniversitelerarası, 1 de Uluslararası şampiyonluğu bulunan başarılı sporcu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “Şampiyonada ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Bu noktada bütün Türk Milletinin ve Malatyalıların dualarının benimle olduğunu biliyorum. Ben de onları mahcup etmemek adına elimden gelen her şeyi yapacağım, sonuna kadar savaşacağım, inşallah da dereceyle döneceğim, buna yürekten inanıyorum. Bu vesile ile kamp sürecinde ve öncesinde bana desteklerini esirgemeyen bütün herkese teşekkür ediyorum, Allah benim ve diğer arkadaşlarımızın emeklerini boşa çıkarmasın” diye konuştu.