'Çare Saadet Partisi'nde'

Saadet Partisi seçim çalışmalarına devam ediyor.

'Çare Saadet Partisi'nde'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Karakoçan Derneği ve Ahde Vefa Derneği’ni ziyaret etti.

Saadet Partili Adayların ilk durağı Karakoçan Derneği oldu. Saadet Partisi Milletvekili adaylarına Saadet Partisi Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek de eşlik etti. Dernek yöneticileriyle bir araya gelen Saadet Partililer, 24 Haziran seçimini değerlendirdi.

Saadet Partisi Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek, Karakoçan Derneği yöneticilerine millet ittifakını anlattı ve kamuoyunda Saadet Partisi’nin yıpratılmaya çalışıldığını söyledi. Öztek, ayrıca Saadet Partisi’ne verilen oyların başka bir parti hanesine yazılmadığını belirtti.

Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, ülkenin ekonomik anlamda sıkıntılı olduğunu ve bu sıkıntının çözümünün Saadet Partisi’nde olduğunu söyledi. Hacıbekiroğlu “Esnafın Bana aktardığı rakamlar tam anlamıyla facia. Yani girdiler son derece pahalı. Esnaf ne yapacağını şaşırmış. Ülke gerçekten çok korkunç bir sıkıntıyla karşı karşıyadır. Bu sıkıntılar da devam etmektedir. Herkesin söylediği bir şey var “seçimden sonra halimiz ne olacak”. Ben de dünyanın sonu değil ve kıyamet kopmuş değil diyorum. Bu ülkede milli görüşçüler var Saadet kadroları var. Çare de Saadet Partisi’ndedir. Biz oylarımızı Saadet Partisi’ne verip iktidar yaparsak vatandaşlarımıza söz verdiğimiz bir borcumuz vardır. Biz bu sıkıntıları en kısa sürede halledeceğimize inanıyoruz. Millet ittifakının en güçlü partisi Saadet Partisi’dir en güçlü adayı da Saadet Partisi’nin adayıdır. Bizim oylarımız herhangi bir partiye gitmiyor sakın sizi yanlış yönlendirmesinler.” dedi.

Karakoçan Derneği ziyaretinin ardından aralarında Saadet Partisi Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek’in de bulunduğu Saadet Partisi heyeti, Öğretmenevi önünde kurulan Saadet Partisi standını ziyaret etti. Burada Öztek, partilileriyle sohbet etti.

Saadet Partili Milletvekili adaylarının bir sonraki ziyareti ise Ahde Vefa Derneği oldu. Dernek yöneticileri tarafından karşılanan adaylar, burada 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.