Çelikhan Evde Sağlık Hizmetlerinin ambulans sayısı yükseldi

Adıyaman'ın Çelikhan Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yapılan çalışmalar kapsamında mevcut olan ambulanslara bir yenisi daha eklendi.

Çelikhan Evde Sağlık Hizmetlerinin ambulans sayısı yükseldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’ın Çelikhan Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yapılan çalışmalar kapsamında mevcut olan ambulanslara bir yenisi daha eklendi.

Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde mevcut olan 1 adet ambulans sayısının 2’ye yükseldiğini dile getiren Çelikhan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hanife Bolat, “İlçemizde yürütülen evde sağlık hizmetleri kapsamında ilçe ve bağlı köylerde ikamet eden hastalarımızdan ilk muayeneleriyle beraber hastanelere başvuramayacak durumda olanlar ve ilk aşamada yataktan kalkamayan hastalar olmak üzere, bedensel engellilik nedeniyle evde tıbbi desteğe ihtiyacı olan, hastalara evinde ve aile ortamında, sağlık hizmetini sunarak bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek amaçlanıyor. Bu bağlamda ilçemizde sürdürülmekte olan evde sağlık hizmeti kalitesini arttırmak ve hastalarımıza daha çabuk ulaşmak için hizmet araç sayımıza bir tane daha ekledik” dedi.