Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'na Elazığlı genel müdür yardımcısı

Parlementer sistemin ardından Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilmesiyle beraber Bakanlıklarda yaşanan değişimler bürokrat düzeyinde de devam ediyor.

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'na Elazığlı genel müdür yardımcısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunan Çed. İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığı görevine Elazığlı hemşehrimiz Çevre Mühendisi Talha Türkoğlu atandı. Daha önce Başbakanlık Müşavirliği ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Daire Başkanı olarak da görev yapan Türkoğlu’nun Genel Müdür Yardımcılığına atanması ilimizde de memnuniyetle karşılandı.

TALHA TÜRKOĞLU KİMDİR?

1978 Yılında Elazığ’da doğan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çed. İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı Talha Türkoğlu, ilk orta ve lise eğitiminin ardından yüksek öğrenimini de Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümünden 2000 yılından mezun oldu.

2001 Yılında Çevre ve Şehircilik Elazığ İl Müdürlüğünde göreve başlayan Türkoğlu daha sonra Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarında görev yaptıktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Şube Müdürü ve Daire Başkanı olarak görev aldı.

Talha Türkoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.