CHP il danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi

CHP Adıyaman İl Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısı çeşitli illerden gelen milletvekillerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

CHP il danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Adıyaman İl Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısı çeşitli illerden gelen milletvekillerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Adıyaman Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen il danışma kurulu toplantısına İstanbul Milletvekilleri Oğuz Kaan Satıcı, Ali Özcan, Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, Parti Meclisi Üyesi Mehmet Gökdağ katıldı.

İl danışma kurulunun açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Adıyaman’a yatırım yapmadı öne sürerek, “CHP olmadan huzur olmaz, demokrasi olmaz, savaşların sona ermesi için iktidar olması lazım. Bölgenin sorunlarının bitmesi için CHP’nin iktidar olması lazım. CHP’nin Adıyaman’da iki dönemden beri milletvekili yok. Milletvekilimizin olmaması içimizi sızlatıyor. Adıyaman AK Parti’ye oy veriyor ama, Adıyaman ırgat olmaktan çıkmıyor. AK Parti’ye verilen oylar CHP verilseydi bu sorunların hepsini halledilirdi” dedi.

İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Satıcı, referandum sürecinin çok farklı bir süreç olduğunu, bunun parti meselesi olmadığını kaydetti.

Oğuz Kaan Satıcı, “Bu referandum Cumhuriyet Halk Partililerin yada Adalet ve Kalkınma Partililerinin referandumu değil. Siyasi partilerin referandumu değil. Bu referandum Türkiye’nin geleceği ile ilgili referandum. Türkiye’nin geleceği için, Türkiye’nin tek adam rejimine mahkum olmaması için burada oylama yapılacak. Bir birimizle değil, bizim gibi düşünmeyen yurttaşlara ulaşacağız. Kararsızlara ulaşacağız. Daha önce başka siyasi partiye oy veren kişilere gid7eceğiz. Doğruyu biz birebir anlatacağız” dedi.