Çocuklar Forum Erzurum'da masal gibi bir yarıyıl tatili yaşadı

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum, yarıyıl tatilinde minik misafirlerini Masallar Ülkesi'nde ağırladı. 20-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Masallar Ülkesi etkinliğinde, iki bini aşkın minik misafir Forum Erzurum'da sevilen masal kahramanlarıyla buluştu.

Çocuklar Forum Erzurum'da masal gibi bir yarıyıl tatili yaşadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum, yarıyıl tatilinde minik misafirlerini Masallar Ülkesi’nde ağırladı. 20-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Masallar Ülkesi etkinliğinde, iki bini aşkın minik misafir Forum Erzurum’da sevilen masal kahramanlarıyla buluştu.

Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Forum Erzurum, minik ziyaretçilerine yarıyıl tatilinde masal tadında bir sürpriz hazırladı. 20-28 Ocak 2018 tarihleri arasında Forum Erzurum’a kurulan özel etkinlik alanında, Pinokyo, Rapunze, Karga ve Tilki gibi ünlü masalların kahramanlarıyla tanışma fırsatı yakalayan çocuklar, her gün 14.00- 19.00 saatlerinde ücretsiz gerçekleştirilen sahne gösterileri ve atölyelerle tatilin tadını doyasıya çıkarttı. 2 binden fazla çocuğun katılımı ve yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinlik, çocukları olduğu kadar büyükleri de mutlu etti.