Çok katlı otopark araç kabulüne başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Arasa Çok Katlı Otopark araç kabulüne başladı.

Çok katlı otopark araç kabulüne başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Arasa Çok Katlı Otopark araç kabulüne başladı.

Arasa Çok Katlı Otoparkta incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, otoparkın önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağını duyurarak vatandaşların açılışa kadar ücretsiz araçlarını bırakabileceklerini söyledi.

Başkan Erkoç, "Burası şimdi test aşamasında vatandaşlarımız araçlarını ücretsiz bırakacak. Önümüzdeki haftalarda da buranın fiyatlandırması açıklanacak. Çok cüzi olacak. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile park edecek” dedi.

Otoparkın her alana yakın olduğunu ifade eden Başkan Erkoç, “Çarşıya, kapalı çarşılara, Trabzon Bulvarına yürüyüş mesafesinde, Azerbaycan Bulvarının hemen kenarında. Bulvar ile arası 70-80 metre. Trabzon Bulvarına 150 metre, kapalı çarşılara 200 metre uzaklıkta. Şehrin tam kalbinde bir otopark yaptık. Hanımefendi, Beyefendi ve genç kardeşlerimizi otoparkımıza davet ediyoruz. Kıbrıs Meydanının hemen güneyinde, Azerbaycan Bulvarının hemen batı tarafında. Buraya tüm vatandaşlarımızın araçlarını park etmelerini bekliyoruz. Giriş çıkışları çok rahat. İşletmeciliğini de belediye olarak biz yapacağız. Fiyatlarımız da çok uygun olacak. Hayırlı olsun Kahramanmaraş’a. Verdiğimiz sözlerden bir tanesinin daha yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki haftalarda da resmi açılışını yapacağız. Şu andan itibaren de vatandaşımızın hizmetinde” diye konuştu.

Şehrin merkezinde toplam 1500 araç kapasiteli, 40 bin metrekare inşaat alanı olan, içerisinde engelli park alanları, elektronik park göstergeleri, kameralı güvenliği, mescidi, yağlama yıkama bölümü olan otoparkta aynı zamanda Şazibey Camii yol kotundan ve alt yol kotundan giriş- çıkışı yapıldı.

Çok katlı otopark A, B ve C blok olmak üzere üç bloktan ve 4 kattan oluşuyor.