Çomoğluları ailesinin mutlu günü

Aşkale Çomoğluları Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı'nın öğretim görevlisi oğlu Selim Çomaklı, hayatını Veteriner Hekim Merve Duman ile birleştirdi.

Çomoğluları ailesinin mutlu günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aşkale Çomoğluları Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı’nın öğretim görevlisi oğlu Selim Çomaklı, hayatını Veteriner Hekim Merve Duman ile birleştirdi.

Çiftin nikâh şahitliğini Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Prof. Dr. Ayhan Çelik, Prof. Dr. Sezai Ercişli, Prof. Dr. Erol Yıldırım, Dr. Onur Çomaklı ile Dr. Işıl Dayı yaptı.

Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından çiftler ve şahitler nikâh işlemi için salona davet edildi. Nikâh işleminin tamamlanmasının ardından gelinin, damadın ayağına basmasıyla birlikte salonda alkış tufanı koptu.

Nikâh memuru çifte evlilik cüzdanlarını teslim ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk önerisini hatırlattı.

Nikâh merasiminin ardından bir konuşma yapan Aşkale Çomoğluları Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı yaptığı konuşmada, ” Bu güzel günümüzde evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuza ortak olan tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Gerçekleşen düğün törenine Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, Aşkale Belediye Başkan Yardımcısı Arif Çomaklı, Aşkale Belediyesi meclis üyeleri, Aşkale Emniyet Müdür Yardımcısı Gani Yuca, Atatürk Üniversitesi öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftler, salondaki misafirlerin masalarını tek tek ziyaret ederek katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Düğün töreni takı merasimi ve misafirlerle birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.