Cüneyt Arkın'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme

Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Serpil Özsezgin, sinema sanatçısı Cüneyt Arkın'ın yoğun bakımdaki tedavisinin iyiye gittiğini söyledi.

Cüneyt Arkın'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özsezgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar gününden beri hastanede olan Arkın'ın durumuyla ilgili, "Büyük bir kalp yetmezliğine bağlı gelişen akciğer ödemi tablosunda KOAH sıkıntısı nedeniyle solunum sıkıntısıyla bize geldi. İki gündür yoğun bakımda takip ediyoruz, sağlık durumu iyi ama büyük bir spazm geçirdi. Dünden beri sağlık durumu iyi" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatur da, babasının sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirterek, "İlk geldiğinde çok korkmuştuk ama hastaneye geldiğimiz andan beri hastane yetkililer ilgi gösterdiler. Çok kısa bir süre de bugün iyi gördüm. Yarın da inşallah hastaneden çıkmış olacağız. O yüzden sizden ricam sosyal medyada çıkan haberlere inanmayın, bu tür haberler yüzünden biz de üzülüyoruz. Burada emin ellerdeyiz hastane yetkililerine teşekkür ederiz'' diye konuştu.

ARKIN'IN EŞİ BETÜL CÜREKLİBATUR İSE EŞİNİN DURUMUNUN İYİ OLDUĞUNU VE İYİYE DOĞRU DA GİTTİĞİNİ KAYDETTİ.

Eşinin solunum almakta zorlanmasında kendilerinin de korktuğunu, süreçte yanlarında olan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve hastane yetkililerine teşekkür ettiğini belirtti.

DOKTOR HAYATİ ARKAZ İSE ŞUNLARI AKTARDI:

''Geçtiğimiz pazar günü baygın halde yani bilinci kapalı halde hastanemize geldi sebebi akciğer ödemiydi. Kalp yetmezliğine bağlı solunum sıkıntısı vardı, hızlı bir şekilde müdahale edildi. Sağlık durumu iyi. Dün sabah benimle konuştu elimi tuttu. Benden bir isteği vardı söylememi istedi, Cüneyt Arkın, telif haklarını almadan ölmek istemediğini belirtti."