'Daha müreffeh bir Türkiye için sandıktan 'Evet' çıkmalı'

Bölgenin kanaat önderlerinden Hamo Ağa lakaplı Mehmet Arslan'ın oğlu ve aynı zamanda AK Parti'den 1 Kasım seçimlerinde Diyarbakır milletvekili adayı olan Tahsin Arslan, 16 Nisan referandum seçimlerinde 'evet' demek için birçok neden olduğunu, bölgenin daha yaşanabilir olması için sandıktan mutlaka evet çıkması gerektiğini söyledi.

'Daha müreffeh bir Türkiye için sandıktan 'Evet' çıkmalı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgenin kanaat önderlerinden Hamo Ağa lakaplı Mehmet Arslan’ın oğlu ve aynı zamanda AK Parti‘den 1 Kasım seçimlerinde Diyarbakır milletvekili adayı olan Tahsin Arslan, 16 Nisan referandum seçimlerinde ‘evet’ demek için birçok neden olduğunu, bölgenin daha yaşanabilir olması için sandıktan mutlaka evet çıkması gerektiğini söyledi.

Arslan, ’Evet’ demenin bölgeyi hem ekonomik hem de insan hakları anlamında daha da ileriye götüreceğini ifade ederek, “Geçmişte çok sorunlar yaşadık. O dönemi yaşayanlar, ekonomik krizleri yaşayanlar bilirler. O sorunlar artık kalmadı. Adım adım güçlü Türkiye olduk. Kimse hastanelerde parasızlıktan rehin kalmıyor. Kimse hastanelerde muayene ve tedavi olmak için kuyruklarda beklemiyor. Kimse haksızlığa, hukuksuzluğa ve keyfi uygulamalara maruz kalmıyor. Tüm olumsuz yaşam koşulları geride kaldı. Bölgenin kalkındığı ve kalkınmaya devam ettiği, huzurun ve refahın olduğu bir dönem yaşıyoruz” dedi.

Darbeleri engellemek, çocuklar ve gençlerin geleceği, hem siyaset hem de ekonomik anlamda güçlü bir Türkiye için, daha müreffeh bir Türkiye için sandıktan ‘Evet’ çıkmasının önemine değinen Tahsin Arslan, "Bölgede çiftçinin, emekçinin, esnafın, çocuklar, gençler, anaların ve öğrencilerin, tüm kesimlerin, daha huzurlu ve mutlu yaşamaları için demokratik ve ekonomik adımlar atıldı. Bunun devamı ve daha güçlü adımlar için ‘Evet’ diyoruz. Biz geleceğimizin aydınlık olması için ‘Evet’ diyeceğiz” diye konuştu.