Darp ettikleri şahsı, kaçırmak istediler

Diyarbakır'da bir grup tarafından darp edilen ve arabayla kaçırılmak istenen şahsı polis kurtardı. Olay anı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Darp ettikleri şahsı, kaçırmak istediler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’da bir grup tarafından darp edilen ve arabayla kaçırılmak istenen şahsı polis kurtardı. Olay anı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, merkez Kayapınar ilçesi Diclekent semti Peyas Mahallesi Selahattin Eyyubi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 5-6 kişilik bir grup ile bir şahıs arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından grup, şahsa silah çekerek, bıçak ve sopalarla saldırdı. Kaçan şahıs, bir markete sığındı. Grup da markete girerek, şahsı aradı. Şahsı bularak, döve döve dışarı çıkaran grup, arabaya bindirerek, kaçırmak istedi. Bu sırada vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, şahsı kurtarıp, yakaladığı 3 kişiyi gözaltına aldı. Yaralı şahıs, olay yerine çağrılan ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay anı ise, marketin güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.

Görgü tanığı Mehmet Öngül, önce silah sesi duyduklarını belirterek, “Çocuğun koşarak içeri girmesiyle beraber, 5-6 kişilik bir grup geldi. Her yeri aradılar bulamadılar. Dışarı çıkıp tekrar geldiler. Bu sefer buldular. Bıçakla, sopayla marketin içinde döve döve dışarıya götürdüler. Tam arabaya binerlerken polis geldi” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.