Deligöz 'And olsun ki yenemeyeceksiniz'

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Zeytin Dalı harektının 41. gününde Afrin'in kuzeybatı kırsalında, Hatay'daki Akbaba Hudut Karakolu'nun karşısına düşen Mehmedli, Bilalko ve El Maski köylerinin arasındaki 1083 rakımlı tepeye sızmaya çalışan eli kanlı bölücü terör örgütü üyeleri ile kahraman Mehmetçiklerimiz arasında yaşanan sıcak temas esnasında şehit düşen ve yaralanan askerlerimiz ile ilgili yaptığı açıklamada şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diledi.

Deligöz 'And olsun ki yenemeyeceksiniz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Zeytin Dalı harekâtının 41. gününde Afrin’in kuzeybatı kırsalında, Hatay’daki Akbaba Hudut Karakolu’nun karşısına düşen Mehmedli, Bilalko ve El Maski köylerinin arasındaki 1083 rakımlı tepeye sızmaya çalışan eli kanlı bölücü terör örgütü üyeleri ile kahraman Mehmetçiklerimiz arasında yaşanan sıcak temas esnasında şehit düşen ve yaralanan askerlerimiz ile ilgili yaptığı açıklamada şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diledi.

Ülke olarak bizleri üzüntüye boğan olay ile ilgili kelimelerin kifayetsiz kaldığını belirten Orhan Deligöz, “Afrin’de vatan toprağı için şehit olan 8 askerimizin ve şehadete talip olan tüm Mehmetçiklerimizin sağladığı huzur ortamında Kahraman Mehmetçiğimize, Allah katında kadir ve kıymetleri pek yüce olan ve ahirette en büyük rütbenin Peygamberlikten sonra onlara verileceğini bilmeden, “şehit” diyemeyecek kadar alçaklaşan gazete, dergi, televizyon, kişi, kurum veya her ne olursa olsun bu ülkenin ekmeği onlara haram olsun. Müslümanları, düşmanlarına üstün kılan en mühim esaslardan biri "ölürsem şehidim, kalırsam gazi!.." inancıdır. Bu durum, ayette "iki güzelden biri" şeklinde ifade edilmiştir. Yani, mü´min için savaşta iki güzel neticeden biri vardır: Ya galip gelecek, ya şehit olacaktır. Bu düşünceyi mürşid edinmiş, ölürsek cennet bizim, kalırsak devlet bizim diyen, şehadeti düğünü gören bu milleti ve askerlerini and olsun ki yenemeyeceksiniz. PKK/KCK/PYD-YPG-DEAŞ’a mensup terör örgütü unsurlarının ve bunların elebaşlarının korkulu rüyası olan kahraman Mehmetçiğimiz, son terör unsuru yok oluncaya kadar mücadelesine devam edecektir. Vatan toprağının bütünlüğü, halkımızın huzuru için vefat eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim. Bu uğurda yaralanan gazilerimize ise Allah’tan acil şifalar dilerim. Vatan sağ olsun, başımız sağ olsun.” diye konuştu.