Demirbağ başkan Alan'ı ziyaret etti

Ak Parti eski milletvekillerinden Zülfü Demirbağ, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret ederek, gündeme dair görüş alışverişinde bulundu.

Demirbağ başkan Alan'ı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ELAZIĞ TSO ÖNEMLİ BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞUDUR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Alan, “Sayın Demirbağ, iki dönem Elazığ Milletvekilliği ve uzun bir dönem İstanbul Belediyesinde yöneticilik yapmış çok değerli bir hemşerimizdir. Hem siyaset hem de devlet tecrübesi bakımından her zaman Elazığ için çok önemli bir kanaat önderi olan Sayın Demirbağ’ın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duymaktayım” dedi.

Demirbağ’da Başkan Alan’a teşekkür ederek, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ilimizin çok önemli bir sivil toplum kuruluşu ve aynı zamanda iş dünyasının çatı örgütüdür. Bu önemli kurumun çok değerli Başkanı Sayın Alan, çok uzun yıllardan beri tanıdığımız ve her zaman büyük desteklerini gördüğümüz bir kardeşimizdir. Çalışmalarını ve hizmetlerini yakından takip ediyorum. Bugün kendisini ziyaret ederek, ilimiz ve ülkemiz gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Göstermiş olduğu yakın ilgiye teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.