Dersimli Hatice teyzenin Erdoğan sevgisi

Tunceli de yaşayan 87 yaşındaki Hatice Çınar isimli teyzenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi gün geçtikçe artıyor.

Dersimli Hatice teyzenin Erdoğan sevgisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakanlık yaptığı dönemde Tunceli ziyaretinde evinde ziyaret ettiği Hatice Çınar isimli yaşlı teyze, o gün çekilen fotoğrafları da evinin baş köşesine asıyor ve her gün bu fotoğraflara bakarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dua ediyor.

Zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı rüyasında gördüğünü de belirten Hatice Teyze, Cumhurbaşkanının kendisine çok yardımcı olduğunu da söylemeden geçmiyor.

Hatice Teyzeyi Tunceli merkezdeki evinde ziyaret eden Ak Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek’de, Hatice teyzenin elini öperek bir eksiği, bir ihtiyacı olup olmadığını sordu.

Yapılan ziyaret de görmüş olduğu rüyasını da Ak Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek ile Tunceli şivesiyle paylaşan Hatice Çınar isimli teyze Cumhurbaşkanı Erdoğan’a her gün dua ettiğini ifade ediyor.

“CUMHURBAŞKANIMIZ ÇOCUKLARIN TAYYİP DEDESİ, ANALARIMIZIN DA EVLADI OLMAYI BAŞARMIŞ BİRİ”

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Tunceli Ak Parti İl Başkanı Fatih Tek“

Hatice Teyzenin yaşam dolu birisi olduğunu ve Cumhurbaşkanımızı da adeta evladı gibi görüp sevdiğini belirterek, “Her insana böyle bir sevgi nasip olmuyor, Cumhurbaşkanımız kimi çocukların Tayyip Dedesi, kimi eli öpülesi analarımızın da evladı olmayı başarmıştır.” şeklinde konuştu.