Devlet korumasındaki gençlere 'İş Hayatına Uyum' semineri

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde devlet korumasında olup, kamuda istihdam edilen gençler için İş hayatına uyum semineri düzenledi.

Devlet korumasındaki gençlere 'İş Hayatına Uyum' semineri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde devlet korumasında olup, kamuda istihdam edilen gençler için “İş hayatına uyum” semineri düzenledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, devlet korumasında olup, kamu kurumlarında istihdam edilen gençlere verilen eğitimin kişisel gelişim açısından son derece önemli olduğunu belirtti.

Ekinci, gençlere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Devlet korumasındaki çocuk ve gençlerimize bakım hizmetinin yanında rehberlik hizmeti de veriyoruz. Önemli olan gittiğiniz kurumlara değer katmanız çocuk yuvasında barınarak, kurumumuzda çalışan gençlerimizin çalışkan ve dürüst olması bizleri mutlu ediliyor. Sizler bizim halen daha çocuklarımızsınız, mutluluklarınızı ve başarılarınızı paylaşmaya hazırız. Topluma kaliteli hizmet verebilmek önemli bir sorumluluk. Sizlerin bu sorumluluğun bilincinde olacağına inanıyoruz. Kapımız herkese açık.”

Konuşmaların ardından, Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Yusuf Yiğit tarafından 657 Devlet Memurları Kanunu, Kurum Sosyal Çalışmacısı Fatma Karakaya tarafından öfke kontrolü ve Muhasebe Bölümünden Savaş Arslan tarafından bütçe yönetimi konularında eğitim verildi.