Dicle Elektrik MHM'leri kampanyanın son hafta sonunda açık

Dicle Elektrik, 31 Ekim'de sona erecek Kaçırılmayacak Fırsat kampanyasının gördüğü yoğun talep sebebiyle ödeme merkezlerini tüm illerde Cumartesi 08.00-18.00 saatleri arasında, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Mardin'de ise Cumartesi'nin yanında Pazar günü de açık tutacak.

Dicle Elektrik MHM'leri kampanyanın son hafta sonunda açık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dicle Elektrik, 31 Ekim’de sona erecek “Kaçırılmayacak Fırsat” kampanyasının gördüğü yoğun talep sebebiyle ödeme merkezlerini tüm illerde Cumartesi 08.00-18.00 saatleri arasında, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Mardin’de ise Cumartesi’nin yanında Pazar günü de açık tutacak.

Enerji şirketinden alınan bilgiye göre, 25 Eylül’de başlatılan “Kaçırılmayacak Fırsat” kampanyası ile 31 Aralık 2016 tarihinden önceye ait elektrik borcu bulunanlar, gecikme bedelini ödemedikleri gibi toplam elektrik borçlarında ise yüzde 70’e varan indirimden yararlanıyorlar. 31 Ekim Salı günü mesai bitimi ile birlikte sona erecek kampanyadan yararlanmak isteyenler için Dicle Elektrik Müşteri Hizmetleri ödeme merkezleri hafta sonu da açık tutulacak. Diyarbakır, Şanlıurfa ve Mardin’de ödeme merkezleri hem Cumartesi, hem de Pazar günü 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet verirken, Batman, Siirt ve Şırnak’taki ödeme merkezleri ise Cumartesi günü aynı saatlerde hizmet verecek.