Dicle Elektrik'e istihdama katkısından dolayı teşekkür belgesi verildi

Yaklaşık 4 yıldan bu yana Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt ve Şırnak illerine enerji dağıtım hizmeti veren ve bu sürede 5 bini aşkın kişiye iş imkanı sağlayan Dicle Elektrik, istihdama sağladığı katkı nedeniyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) tarafından 'Teşekkür Belgesi' ile ödüllendirildi. Söz konusu belge, Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin tarafından 5. İstihdam Kariyer ve Girişimcilik Fuarı etkinliği sırasında Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel'e verildi.

Dicle Elektrik'e istihdama katkısından dolayı teşekkür belgesi verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 4 yıldan bu yana Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt ve Şırnak illerine enerji dağıtım hizmeti veren ve bu sürede 5 bini aşkın kişiye iş imkanı sağlayan Dicle Elektrik, istihdama sağladığı katkı nedeniyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) tarafından ‘Teşekkür Belgesi’ ile ödüllendirildi. Söz konusu belge, Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin tarafından 5. İstihdam Kariyer ve Girişimcilik Fuarı etkinliği sırasında Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel’e verildi.

Bu yıl 5.’si düzenlenen ve Diyarbakır’da da faaliyet gösteren 40 şirketin yer aldığı İstihdam Kariyer ve Girişimcilik Fuarı nedeniyle Dicle Üniversitesi kongre Merkezi’nde bir etkinlik düzenlendi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, Diyarbakır Vali Yardımcısı Tuğba Koşal, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Diyarbakır Ticaret ev Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu ve bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri ile fuara katılan şirketlerin yetkililerinin katıldığı etkinlik sırasında, bölgedeki istihdama katkısından dolayı Dicle Elektrik’e teşekkür belgesi verildi.

Bakan yardımcısı teşekkür etti

Belgeyi Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel’e veren Bakan Yardımcısı Yeğin, enerji şirketinin bölgede yarattığı istihdam olanaklarını övdü. Dicle Elektrik Dağıtıım Genel Müdürü Karagüzel ise, sorumluluk bölgelerini oluşturan 6 ilde halen 5 binin üzerinde kişiye iş imkanı sağladıklarının altını çizerek, bu yöndeki çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Fuara katılan şirketler stant açtı

Yapılan konuşmaların ardından aralarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yağız, Vali Yardımcısı Tuğba Koşal, Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel ve Dicle Elektrik İnsan Kaynakları Başkanı Emirhan Karayay’ın da bulunduğu katılımcılar topluca hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra iş arayanlar ile fuara katılan 40 şirketin ilgilileri açılan stantlarda buluştu. İş arayan işsizler, fuarı fırsat bilerek bu şirketlerde işe girebilmek için başvuruda bulundular.