Diyarbakır'ın en prestijli bulvar peyzaj çalışması başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenihal Kavşağı-Mahabad Bulvarı Kavşağı'nda başlatılan çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi, yeşil kuşak bandı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanıp halkın hizmetine sunulması için talimat verdi.

Diyarbakır'ın en prestijli bulvar peyzaj çalışması başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenihal Kavşağı-Mahabad Bulvarı Kavşağı’nda başlatılan çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi, yeşil kuşak bandı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanıp halkın hizmetine sunulması için talimat verdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenihal Kavşağı - Mahabad Bulvarı Kavşağı’nda başlatılan çalışmaları denetledi, birim amirlerinden bilgi aldı. İşçilerle görüşen Başkan Atilla, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Yeşil kuşak bandının önemine dikkat çeken Başkan Atilla, çalışmaların bir an önce bitirilip bandın halkın hizmetine en kısa sürede sunulmasını istedi. Bulvardaki çalışmaların tamamlanmasıyla Diyarbakır’ın yeşil alanın artacağını vurgulayan Başkan Atilla, "Şehrimizin çehresini daha da güzelleştireceğiz. Bunun için bir aşama daha kattettik. Bulvarımızdaki yeşil alan, kente yeni bir soluk katacak" dedi.

Diyarbakır - Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan yeşil kuşak bandının 3 kilometre uzunluğunda ve 78 bin metrekareden oluştuğunu belirten Başkan Atilla, alanda oyun grupları, bisiklet ve yürüyüş yolları, süs havuzu, oturma bankları gibi donatılar olacağını bildirdi.