Diyarbekirspor Antalya'ya gidecek

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve sezonun ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Diyarbekirspor'da devre arası hazırlıkları devam ediyor. Günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren Diyarbekirspor'un, Antalya'da yapacağı kamp programı da belli oldu.

Diyarbekirspor Antalya'ya gidecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve sezonun ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Diyarbekirspor’da devre arası hazırlıkları devam ediyor. Günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren Diyarbekirspor’un, Antalya’da yapacağı kamp programı da belli oldu.

30 Aralık’a kadar Diyarbakır’da çalışacak olan yeşil kırmızılı ekip, daha sonra 3 günlük izine çıkacak. 3 günlük iznin ardından Antalya’da toplanacak olan Diyarbekirspor, kamp hazırlıklarına 3 Ocak’ta start verecek. Diyarbekirspor, 15 günlük kamp dönemini Belekte bulunan Limak Arcadia Otelde gerçekleştirecek. Yeşil kırmızılıların Diyarbakır’daki hazırlıklar ise günde çift idmanla devam ediyor. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde çalışmalarını devam ettiren Diyarbekirspor, sabah spor salonunda ağırlık, akşam ise taktik ağırlıklı idmanlar gerçekleştiriyor. Oldukça yoğun geçen idmanlarda futbolcu ve teknik heyeti yöneticiler de yalnız bırakmıyor.