Diyarbekirspor destek bekliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da, Anagold 24 Erzincanspor maçı hazırlıkları bugün yapılan idmanla tamamlandı.

Diyarbekirspor destek bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da, Anagold 24 Erzincanspor maçı hazırlıkları bugün yapılan idmanla tamamlandı.

Anadolu Bağcılarspor’u deplasmanda mağlup ederek, ligin ikinci yarısına 3 puanla başlayan ve ligde ikinciliğini sürdüren Diyarbekirspor, yarın sahasında yapacağı Anagold 24 Erzincanspor maçında taraftar desteği bekliyor. Diyarbekirsporlu futbolcular, ligin iddialı takımları arasında yer alan Anagold 24 Erzincanspor’u Diyarbakır’dan eli boş göndermek için taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Futbolcular, “Takım olarak çok iyi durumdayız. Moral ve motivasyonumuz çok yüksek. Yarın sahamızda yapacağımız Anagold 24 Erzincanspor maçına odaklandık. Bu karşılaşmayı kazanıp, ligin ikinci yarısındaki çıkışımızı sürdürüp, hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle Anagold 24 Erzincanspor’ı Diyarbakır’dan eli boş göndereceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Diyarbekirspor kulübü de Anagold 24 Erzincanspor maçına gelmek isteyen taraftarlar için her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduklarını ve bu konuda gelecek taleplere açık olduklarını duyurdu.

Özdemir, futbolcularını uyardı

Öte yandan Diyarbekirspor, teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Anagold 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Seyrantepe Spor Tesislerinde gerçekleşen son idman oldukça çekişmeli, geçti. Kalecilerin ayrı çalıştığı idmanda teknik direktör Osman Özdemir, çalışmayı sık sık keserek, futbolcularına yapılması gerekenler konusunda uyarılarda bulundu.