Dondurma hediyeli karne dağıtım töreni

Diyarbakır'da 2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte bütün okullarda karne heyecanı yaşanırken, Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi'nde bulunan Akşemsettin İlkokulu 1/A sınıfında karneler, bir veli tarafından evde yapılan çikolatalı dondurma ile birlikte öğrencilere dağıtıldı.

Dondurma hediyeli karne dağıtım töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’da 2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte bütün okullarda karne heyecanı yaşanırken, Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi’nde bulunan Akşemsettin İlkokulu 1/A sınıfında karneler, bir veli tarafından evde yapılan çikolatalı dondurma ile birlikte öğrencilere dağıtıldı.

Diyarbakır’ın Kayapanır ilçesi Fırat Mahallesi’nde bulunan Akşemsettin İlkokulu 1/A sınıfı ilk defa yıl sonu karne heyecanı yaşadı. Sınıf öğretmeni Nesip Yıldırım, karne dağıtım töreni öncesinde velilere kısa bilgilendirmelerde bulundu. Bir yıl boyunca öğrencilere en iyi eğitimi vermeye gayret ettiklerini belirten Yıldırım, bunu büyük oranda başardıklarına inandığını söyledi. Müfredatta yapılan değişiklik gereği yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin düz yazıya geçiş yapacağını belirten Yıldırım, öğrencilerin önümüzdeki eğitim öğretim yılında bu duruma hızlı adapte olabilmesi için velilere büyük görevler düştüğünü söyledi. Sınıf öğretmeni Nesip Yıldırım, düz yazı için hazırladığı çalışmaları da karnelerle birlikte öğrencilere vererek, yaz sezonunda sık sık bu uygulamanın veliler tarafından öğrencilere verilerek, çocukların yeni sisteme hazırlanmasını talep etti.

Veli olan anaokulu öğretmeninden karne sürprizi

Akşemsettin İlkokulu 1/A sınıfında öğrencisi olan ve aynı zamanda başka bir anaokulunda öğretmenlik yapan Nursel Gündüzalp Gülsever isimli veli, öğrencilere karne sürprizi hazırladı. Çocuğunun sınıf arkadaşları için evinde özenle hazırlık yapan Nursel Gündüzalp Gülsever, 44 çocuk için dondurma kulahında özel çikolata ile hazırladığı ve öğrencileri rahatsız etmeyecek dondurma görünümlü çikolataları öğrencilere dağıttı.

Sınıf öğretmeni Nesip Yıldırım teker teker çocukların isimlerini okuyarak karnelerini vermek üzere tahtaya çağırırken, öğretmen ve aynı zamanda veli olan Nursel Gündüzalp Gülsever ise evde özenle hazırladığı sürprizi karnesini almaya gelen çocuklara verdi. Karneleriyle birlikte hediyelerini alan öğrenciler sevinçlerini birlikte geldikleri velilere sarılarak gösterirken, sınıf öğretmeni Nesip Yıldırım ve sürpriz hediye hazırlayan Nursel Gündüzalp Gülsever’e teşekkür etti.