Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de para çekme işlemlerine geçici durdurma

Ocak 2018 itibarıyla işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, para çekimlerini geçici olarak durdurdu.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de para çekme işlemlerine geçici durdurma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şirketten yapılan açıklamada, "Ekibimizin üzerinde çalıştığından emin olabilirsiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler ve sabrınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi. Binance'de para çekme işleminin geçici olarak durdurulmasının ardından şirketten yapılan açıklamada işlemlerin yeniden başladığı duyuruldu.

Kripto para borsası Binance para çekimlerinin geçici olarak durdurulduğunu ve konu üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

TALEPLERİNİZ SORUN ÇÖZÜLENE KADAR İŞLEME ALINMAYACAKTIR

Binance Global'den yapılan açıklamada:

"Tüm para çekme işlemleri #Binance'da geçici olarak askıya alındı. Ekibimizin üzerinde çalıştığından emin olabilirsiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler ve sabrınız için teşekkür ederiz" denirken, "Bir para çekme talebi gönderirseniz, bir kuyruğa eklenecektir, ancak bu sorun çözülene kadar işleme alınmayacaktır" ifadelerine yer verildi.

YENİDEN BAŞLADI

Binance'de para çekme işleminin geçici olarak durdurulmasının ardından şirketten yapılan açıklamada işlemlerin yeniden başladığı duyuruldu.

BINANCE NEDİR?

Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için bir platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Ocak 2018 itibarıyla Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası oldu. Binance, daha önce high frequency trading yazılımı geliştiren bir geliştirici olan Changpeng Zhao tarafından kuruldu.