EBEGEM'de yeni dönem kursları başladı

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açılan üç branştaki kurslarda eğitim başladı.

EBEGEM'de yeni dönem kursları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

EBEGEM gelişimlerine ve istihdam edilebilirliklerine katkı sağlamak isteyen gençlere destek sağlamaya devam ediyor. EBEGEM bünyesinde açılan Bilgisayar Destekli 3 Boyutlu Çizim Tekniği Solidworks kursu ile Bilgisayar İşletmenliği ve Bilgisayarlı Muhasebe kursları yoğun katılımla başladı.

Hafta içi 08.30-12.30 arası verilen toplam 163 saatlik Bilgisayar İşletmenliği kursunda 24 kursiyer, yine hafta içi 08.30-12.30 arası verilen toplam 80 saatlik Bilgisayarlı Muhasebe kursunda 21 kursiyer, Pazartesi, Salı günleri 13.00-16.30 saatleri arasında verilen toplam 60 saatlik Solidworks kursunda ise 29 kişi eğitimlere katılıyor.

Öte yandan Bilgisayar Destekli İki Boyutlu Çizim programı Autocad kursu, 3 Temmuz Çarşamba günü, Diksiyon ve Güzel Konuşma Teknikleri Kursu da 4 Temmuz Perşembe günü başlayacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, EBEGEM bünyesinde verilen kursların belli periyotlarla devam edeceği belirtildi. Açıklamada, açılan kursların yeni dönem ön kayıtlarının alınmaya başlandığı da belirtilerek, “Kurslarımıza katılmak isteyenler, İzzetpaşa Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tahir Caddesi NO:19’da (Belediye lojmanları yanı) bulunan Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi’ne başvuruda bulunmaları gerekmektedir” denildi.