EBEGEM'den engelli bireylere özel girişimcilik eğitimi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle özel bir eğitim programı düzenleyecek.

EBEGEM'den engelli bireylere özel girişimcilik eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

EBEGEM tarafından ‘Engelli Olmak Girişimci Olmaya Engel Değildir’ sloganıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında engelli bireylere yönelik hibe ve kredi destekli KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimi düzenlenecek. EBEGEM eğitim uzmanları tarafından verilecek eğitimler 3-6 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek. EBEGEM bünyesinde toplam 32 saat sürecek eğitimlerde, girişimci adaylarının iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve becerilerini geliştirmelerine katkı sağlanacak. Eğitim programını tamamlayarak işletmelerini kuran girişimcilere 300.000 TL’ye kadar KOSGEB hibe ve kredi desteklerinden faydalanma olanağı sağlanacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, engelli bireylere yönelik düzenlenecek eğitim programına katılmak isteyenlerin 29 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar İzzetpaşa Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tahir Caddesi NO:19’da (Belediye lojmanları yanı) bulunan Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi’ne şahsen başvuruda bulunmaları gerektiği bildirildi.