Elazığ istediğini aldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan'la görüşen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, başkan Alan'ın Elazığ'ın hakkını savunarak bir sivil toplum kuruluşu ve kanaat önderinin nasıl olması gerektiğini gösterdiğini söyledi.

Elazığ  istediğini aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın Cazibe Merkezleri programında yer alması ve 6. bölge teşviklerinden yararlanmasında katkısı olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet ziyaret etti.

Elazığ’ın istediğini aldığını belirten TSO Başkanı İdris Alan,” Elazığ’ın en büyük sorunu teşvikti. Son 2 yılda teşvikle ilgili yaptığımız mücadelede her zaman yanımızda oldunuz. Bakanlarla, başbakanımızla ve ilgililerle görüştürdünüz. Her zaman bizim yanımızda dik durdunuz. Şimdi Elazığ, hem cazibe merkezleri kapsamında, hem de 6. Bölge teşviklerinden yararlanıyor” dedi.

“SENİN SAYENDE OLDU”

Başbakan Binali Yıldırım’ın cazibe merkezi programının toplantısındaki konuşmasında “Sabırsız Elazığlılar” diye atıfta bulunduğunu anımsatan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise ”Oda başkanımız, Başbakanın cazibe merkezleri programı toplantısında Elazığ’ın hakkını savundu. Bir sivil toplum kuruluşu ve kanaat önderinin nasıl olması gerektiğini gösterdi. Ben başkanımız kutluyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Hisarcıklığolu, Başkan Alan’a dönerek, “Senin sayende oldu, Elazığımıza teşvik ve cazibe merkezi programı hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.