Elazığ'da 'Kimsesiz Çocuklara Işık Olma Sosyal Projesi'

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasının katkılarıyla 'Kimsesiz Çocuklara Işık Olma Sosyal Projesi'nin 3'sü Elazığ'da gerçekleştirildi.

Elazığ'da 'Kimsesiz Çocuklara Işık Olma Sosyal Projesi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Elazığ Esnaf Sanatkarlar Birlik Başkanı Cemil Erdem, Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Esnaf Odası Başkanları, "Kimsesiz Çocuklara Işık Olma Sosyal Projesi" koordinatörü Özlem Umar Ataklı ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren “Kimsesiz Çocuklara Işık Olma Sosyal Projesi Koordinatörü Özlem Umar Ataklı, Programda emeği geçenlere teşekkür ederek “Projeyi ülke geneline yaydık. Elazığ bizim için önemliydi çünkü Nizamettin başkanım sağ olsun bizim bugüne kadarki bütün projelerimizin hepsinde çok ciddi destekler verdi. Bizde aynı şekilde bu seferki organizasyonu Elazığ’da yapmayı uygun gördük. Ve bundan sonra sanıyorum çok daha sık hep beraber bir arada güzel, keyifli organizasyonlar ve çocukların en azından yüreklerine, gönüllerine dokunup onlara sıcaklığımızı hissettireceğiz”.

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu’da, Kendi çocuklarımız için güzel bir organizasyon olduğunu ifade ederek “Kimsesiz Çocuklara Işık Olma Sosyal Projesi Koordinatörü Özlem hanım gerçekten kendisini Türkiye’de kanıtlamış bir isimdir. Elazığ’ı tercih ettiği için bizim teşekkür etmemiz lazım. İnşallah iyi bir program olur, arkadaşlarımızın çok büyük emeği var ve burada emeği geçen özellikle yönetim kurulundaki arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum”

Elazığ Esnaf Sanatkarlar Birlik Başkanı Cemil Erdem ise “Biz şahsen bütün kuaförler ve kuaför güzellik salonlarıyla ilgili başkanımız her nerede toplantı yaparsa bizi davet ettiği hemen o toplantıya katılırız. Türkiye’nin her tarafından değerli kardeşlerimiz var burada. Bu da bizi mutlu ediyor, sevindiriyor. Bu etkinlikler inanın ki odalarımız için, ilimiz için başarılar sağlıyor diye düşünüyoruz”

Sanatçı Azmi Ozan’da, bu tür projelerin mesleki gelişmeler ve şehrin tanıtımı amacıyla önemli olduğunu kaydetti.

Elazığ’da gerçekleşen  “Kimsesiz Çocuklara Işık Olma Sosyal projesi”yle elde edilen gelir, kimsesiz çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için ilgili kurumlara teslim edilecek.