Elazığ'da 'Sabah Namazı Buluşmaları'

Elazığ'da 'Sabah Namazı Buluşmaları' bugün İzzetpaşa Camii'nde gerçekleşti. Cami çıkışı, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 2015 yılından itibaren faaliyetle olan ikram çeşmesinden vatandaşlara çorba ikram etti.

Elazığ'da 'Sabah Namazı Buluşmaları'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Elazığ Şubesi tarafından her hafta farklı camilerde düzenlenen ‘Sabah Namazı Buluşmaları’ bugün İzzetpaşa Camii’nde gerçekleşti. Programlara sürekli katılan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve dernek üyeleri, ilk olarak camiye gelerek sabah namazını kıldı. Başkan Yanılmaz, cami cemaati ve KADEM üyeleri ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan ikram çeşmesine giderek çorba içti.

Her Cuma farklı yerlerde organizasyon olduğunu belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Sabah namazını farklı camilerde kılarak oradaki cemaatle bir araya geliyoruz. Bugünkü sabah namazı buluşmasını da İzzetpaşa Camii’nde yaptık. Sabah namazını kıldıktan sonra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldik. Hem sohbet ediyoruz hem değerlendirme yapıyoruz. Aynı zamanda çalışmalarda eksik varsa bire bir kendilerinden duyuyoruz” dedi.

İKRAM ÇEŞMESİNDEN SICAK ÇORBA

2015 yılından itibaren 15 Temmuz Meydanı’nda yapmış oldukları ikram çeşmesinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Başkan Yanılmaz, “Her gün sabah namazını müteakip ikram çeşmesinden çorbamız akıyor. Özellikle sabah erkenden işe giden vatandaşlar ve öğrencilerimiz, namazını kıldıktan sonra geliyorlar, ikram çeşmesinden çorbalarını içiyorlar. Aynı çeşmemiz Ramazan aylarında da iftardan sonra soğuk şerbet akarak yine hizmet ediyor. Hizmet etmeye de devam edecek. Bugün KADEM ekibi ile birlikte geldik. Elazığ’da ve ülke genelinde kadınlarla ilgili çok güzel hizmetler yapan bir derneğimiz” diye konuştu.