Elazığ'da bayramlaşma töreni

Elazığ Valisi Çetin Okay Kaldırım ilk önce polis ve askerle bayramlaştı, sonra resmi bayramlaşma törenine katıldı.

Elazığ'da bayramlaşma töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da Kurban Bayramı nedeniyle valilik tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Vali Çetin Oktay Kaldırım, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi’nde polislerle ardından da İl Jandarma Komutanlığında askerlerle bayramlaştı.

Vali Kaldırım daha sonra valilikte bayramlaşma törenine katıldı.

Resmi bayramlaşma törenini gerçekleştirdiklerini belirten Vali Kaldırım, “İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyetimizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın huzurlu, mutlu hiçbir sorun olmadan bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.Bayram tatilinde insanlar yoğun bir şekilde araçları ile yollara çıkıyor, aileleri ile şehirlerarası gidip geliyor. Vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını diliyoruz. Frene değil, kurala güvensinler, emniyet kemerini taksınlar, hız sınırına uysunlar. İnşallah kazasız, belasız kurallara uyarsak sorun yaşamayız” dedi.

Bayramlaşmaya , Vali Kaldırım’ın yanı sıra AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Metin Bulut, Ömer Serdar, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Komutanı Necip Çalırcıoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve kamu kurum müdürleri katıldı.