Elazığ'da bugün neler oldu? 3 Aralık 2019

Bugün Elazığ'da yaşanan olayları, son dakika gelişmeleri, en çok okunan haberleri ve sosyal medyada takip edilenleri Son Dakika 23 okuyucuları için değerledik.

Elazığ'da bugün neler oldu? 3 Aralık 2019
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÖZEL BİREYLER SPOR YAPIP EĞLENDİ

Bugün Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle özel bireylerin katılımıyla birçok etkinlik düzenlendi. Bunlardan biri, Fırat Üniversitesinde bir araya gelen özel bireyler spor yapması oldu. Haberin detayı için tıklayın.

KAYBOLAN SÜRÜCÜ HALA BULUNAMADI

Bir diğer haberimiz ise, dün Keban ilçemizde kamyonetin Fırat Nehrine uçması sonucu kaybolan sürücüye ulaşılamadığı belirlenmişti. AFAD ve Elazığ emniyetine bağlı dalgıçlar bugün de arama çalışmalarını yürüttü. Yürütülen çalışmada henüz kamyonetin sürücüsüne ulaşılamadığı belirlendi. Haberin detayı için tıklayın.

METEOROLOJİDEN BUZLANMA VE DON UYARISI

Bir diğer önem arz eden haber, Meteorolojiden geldi. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ’da bu gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don durumuna karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu. Haberin detayı için tıklayın.

 

GEBE OKULU İLE ANNELER DOĞUMA HAZIRLANIYOR

Sosyal medyada en çok merakla takip edilen haber ise, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Gebe Okulu ve Anne Otelinin hem doğum öncesi hem de doğum sonrası verilen hizmetleri, anne adaylarının dikkatini çekmesine neden oldu. Haberin detayı için tıklayın.

ELAZIĞ'A YENİ BİR YATIRIM MI GELİYOR?

Son olarak en çok dikkat çeken haberimiz, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’dan geldi. Başkan Arslan, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın 14. Genel Kurul Toplantısı için gittiği Berlin’de TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ile üçlü bir görüşme gerçekleştirmesi akıllarda Elazığ’a yeni bir yatırım mı geliyor? Sorusunu getirdi. Haberin detayı için tıklayın.