Elazığ'da öğretmenlerden 'Evde Kal' çağrısı

Elazığ Özel Yediçınar Okulları öğretmen ve idarecileri, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında hazırladıkları bir video ile öğrenci ve ailelerine 'evde kal' çağrısında bulundular.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'da öğretmenlerden 'Evde Kal' çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yediçınar Okulları öğretmenleri ve idarecileri koronavirüs tedbirlerine dikkat çekmek amacıyla evlerinde bir video çekti.

Öğretmen ve idareciler; öğrenci ve ailelerine moral vermek ve destek olmak için bu videoyu hazırladıklarını belirterek bu videoda, virüsten korunmak için evden çıkmamaları gerektiğini ve bu zor günlerin kısa zamanda geçmesi temennilerinde bulundular. Öğrencilerine aynı zamanda bol bol kitap okumalarını ve kendilerini geliştirmelerini, egzersiz yapmalarını, ellerini sık sık yıkayıp sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda birtakım tavsiyelerde bulunup tez zamanda okulda buluşmak istediklerini belirttiler.

Okul Kurusu Netice Turus ise, Yediçınar öğrencileri ve öğrenci ailelerine sağlıkları için evde kal çağrısında bulunarak öğretmen ve idarecilerine de bu videoyu hazırladıkları için teşekkür etti.

Turus, ayrıca koronavirüsle mücadele içinde olan sağlık çalışanlarını da özverili çalışmalarından dolayı alkışladığını söyledi.