Elazığ'da selde mağdur olan araç sahipleri, dikkat!

Auto Club selden mağdur olan araç sahiplerine önemli uyarılarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'da selde mağdur olan araç sahipleri, dikkat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Auto Club işletme sahibi Mehmet Temeldaş, çeşitli doğal afetlerde araçları zarar gören vatandaşların mağduriyetini önlemeye yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Bu kapsamda iki gün önce Elazığ'da yaşanan felakette araçların su alması dolayısı ile bir çok vatandaşın mağdur olduğunu kaydeden Temeldaş, ellerindeki son sistem detaylı temizleme cihazları ile temizlik yaparak araçları ilk günkü gibi sıfır hale getirdiklerini dile getirdi.

Yaşanan felaketten sonra bir çok aracı temizleyip sahiplerine teslim ettiklerini beliren Temeldaş, şunları söyledi:

"Bu felakette araçların bir çoğu hasar gördü. Bu hasar ile araçların içi çamur oldu. Su doldu. Elektrik aksamı bozuldu. Kısacası aracın içi tamamen battı. Felaketten sonra araç sahipleri bize müracaat etti. Biz bu araçların alt tabanı koltuklarını bütün elektrik aksamını söktük. Detaylı temizliği yapıldı. Alt taban keçesini değiştirmeden temizledik." 

Bu tür afetlere maruz kalan araçların temizliği yapılmadığında çeşitli hastalıkların oluşabileceğini ifade eden Temeldaş, "Bu işlemler yapılmadan araç bu şekilde kurursa küf, nem ve bakteri oluşur. Bakteri olduğunda da araçta hastalık olur. Gerçek anlamda detaylı temizlik yapılması gerekiyor.  Bize gelen aracın tüm bakımı yapıldıktan sonra iki gün içerisinde kurutma işlemi yapılıyor. Tabi bu güneşte olmaz yaş olan araçlar dışarda kurutulmaya çalışıldığında dışarda her geçen aracın tozu bu arabaya sinecektir. Bu da yapılan tüm işlemin boşa çıkaracaktır. " diye konuştu.

"Biz Auto Club olarak vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemeye çalışıyoruz" diyen Temeldaş," Bu tür temizlik işlemlerinin piyasada 4 bin 500 civarında iken biz üçte bir civarında yapıyoruz. Temizlediğimiz aracı biz yaptık teslim ettik. Değilde yaptığımız işlemin tamamen arkasında duran bir firmayız." şeklinde konuştu.