Elazığ'da trafik kazaları: 1 ölü, 9 yaralı

Elazığ'da meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Elazığ'da trafik kazaları: 1 ölü, 9 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk kaza, Elazığ-Bingöl Karayolunun 30’uncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bingöl istikametine seyir halinde olan 16 ECE 62 plakalı otomobil ile sebze yüklü 23 K 0761 plakalı pikap çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki sürücü de araçlarında sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, 112, itfaiye, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sıkışan sürücüler, itfaiye, UMKE ve AFAD ekiplerince kurtarılarak, ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

İkinci kaza ise Elazığ- Bingöl Karayolu’nun Koçkale mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. idaresindeki 06 DU 4078 plakalı otomobil, sürücün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü ile birlikte 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılan sürücü M.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatı kaybetti.

Üçüncü kaza da Elazığ- Malatya Karayolu’nun 30. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.E. idaresindeki 59 YF 318 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarından bulunan bir evin bahçesinde uçtu. Kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Diğer kaza ise Kovancılar ilçesi Yenidam köyü mevkiinde meydana geldi. Yenidam Köyü Muhtarı Mustafa Demirtaş idaresindeki 23 K 2189 plakalı traktör, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Kazada Demirtaş hafif yaralandı.

Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.