Elazığ'daki terör saldırısı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 18 Ağustos 2016'da gerçekleşen terör saldırı dolayısıyla eski emniyet binasının yanına karanfil bıraktı.

Elazığ'daki terör saldırısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Emniyet Müdürlüğüne geçen yıl PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırı dolayısıyla eski emniyet binası önünde bir araya gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli, binanın yanına karanfil bıraktı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Sis, geçen yıl 18 Ağustos'ta gerçekleşen saldırıyı kınamak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Terör saldırısının ardından Elazığ halkının üzerine düşeni yaptığını anımsatan Sis, şöyle devam etti:

"Elazığ doğunun yıkılmaz kalesi, ülkenin sigortası. Elazığ'ın birlik beraberliğini göstermek amacı ile böyle bir organizasyon yaptık. Geçen yıl da burada Elazığ birlik beraberlik örneği içerisinde buraya koştu. Genci yaşlısı ile hastanelere kan vermeye koştu. Bu ülkenin gerçek sahipleri olarak her zaman bu ülkenin ve güvenlik güçlerinin yanında olacağız. Burada şehit olan kardeşlerimiz nasıl şehit olduysa biz de kanımızın son damlasına kadar bu ülke için ne gerekiyorsa yapacağız."