Elazığ'da Ülkü Ocaklarından tiyatro etkinliği

Elazığ'da Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte 'Her Bizans'a Bir Fatih' isimli tiyatro gösterisi sunuldu.

Elazığ'da Ülkü Ocaklarından tiyatro etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Kültür ve Konngre Merkezinde düzenlenen "Her Bizans’a Bir Fatih"  adlı  tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek, burada yaptığı konuşmasında  Elazığ Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Her Bizans'a Bir Fatih Adlı tiyatro oyununun tüm illerde sahnelendiğini söyledi.

Ülkü olacakları olarak bu tür kültürel etkinliklere önem verdiklerini aktaran Çiçek, " Biz Ülkü Ocakları olarak hem kültür ve sanat alanlarında bizi takip eden hemşehrilerimizin bildiği üzere elimizden gelen faaliyetleri yürütmekteyiz. Tiyatroda bizim bu kültürel faaliyetlerimiz arasında önemli bir yere sahiptir." dedi.

Çiçek, " Bugün amacımız burada gençlerimizi tiyatro gösterilerine daha çok alışmalarını sağlamak ve toplum genelinde zayıf olan bu yönlerimizi bir nevi gidermektir. Bu yüzden bugün burada genel merkezimiz tarafından gönderilen ekip sayesinde bugün bu gösterimizi burada gerçekleştireceğiz" diye konuştu.