Elazığ'ın en büyük İnternet sitesi projesi yayında!

Elazığ'ın en büyük İnternet sitesi projesi Elazığ Altın Rehber 1.1.2020 (bugün) itibariyle yayın hayatına başladı.

Elazığ'ın en büyük İnternet sitesi projesi yayında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnternet haberciliğinde yepyeni açılımlarla yoluna devam eden Son Dakika 23 attığı nostaljik adımla geçmişi bugüne taşıdı. Son Dakika 23 tarafından geliştirilen dijital firma rehberi projesiyle, 1980 ve 90’lı yılların vazgeçilmezleri arasında yer alan Altın Rehber dijital ortama taşındı.

elazigaltinrehber.com adresi üzerinden ulaşılan web sayfasında, Elazığ’da faaliyet gösteren 400 sektör ve binlerce firmaya ait iletişim bilgilerine tek tıkla ulaşabilme olanağı sağlanıyor.

Son Dakika 23 tarafından yapılan açıklamada, güçlü bir ekip tarafından uzun ve meşakkatli bir çalışma sonucu oluşturulan dijital altın rehberle hem geçmişe yönelik bir nostalji yaşatmak hem de takipçilerine fayda sağlamayı hedeflediklerini belirterek altın rehberde yer almak isteyen firmaların, elazigaltinrehber.com adresi üzerinden ücretsiz kayıt yaptırabileceklerini de kaydetti.

Son Dakika 23'ün Elazığ Firma Rehberi olarak hizmete sunduğu Elazığ Altın Rehber, Elazığlılar'a binlerce firma kaydında hızlıca arama yapma ve kolayca aradığını bulma imkanı sağlıyor. Son teknolojik altyapıya sahip olan ve Elazığ Firmaları'nı bir çatı altında toplayan proje, Elazığ'ın en büyük firma arama motoru olma hedefi ile yola çıkıyor.