Elazığ mevsimlik bitkilerle süsleniyor

Havaların ısınmasıyla birlikte rengarenk çiçekler, park ve bahçeleri süslemeye devam ediyor. Elazığ Belediyesi tarafından, şehrin muhtelif caddeleri ile park ve dinlenme alanlarına 488 bin adet bitki dikimi gerçekleştirildi.

Elazığ mevsimlik bitkilerle süsleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çalışma temposunu artıran Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri park ve yeşil alanlara, orta refüj ve peyzaj düzenleme alanlarına farklı türden mevsimlik bitkilerin dikimine devam etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,  mevsimlik bitkilerin şehrin muhtelif alanlarını süslediğini belirterek açıklamasında şunları kaydetti:

“Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz şehrin dört bir tarafında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda sarı ve turuncu renkli kadifeler, beyaz, pembe ve kırmızı begonyalar, mor renkli vapurdumanı, kırmızı renkli ateş çiçekleri, karışık renkli camgüzeli, karışık renkli petunyalar, sakız sardunyalar ve varyeteleri gibi bitkiler toprakla buluşturuldu. Ekiplerimizin yürüttüğü çalışmalarla şehrimiz rengârenk bir görünüme kavuşmaktadır. Özellikle renk cümbüşü olan bitkilerin çiçek açmasıyla ortaya çıkan kartpostallık görüntü hemşerilerimizin beğenisini kazanıyor. Belediye olarak şehrimizin genelinde yürüttüğümüz çalışmalarımız yaz aylarıyla artarak devam edecek.”