Elazığ'da bugün neler oldu? 4 Aralık 2019

Bugün Elazığ'da yaşanan olayları, son dakika gelişmeleri, en çok okunan haberleri ve sosyal medyada takip edilenleri Son Dakika 23 okuyucuları için değerledik.

Elazığ'da bugün neler oldu? 4 Aralık 2019
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI KAZA YAPTI!

Son Dakika 23’te bugün en çok takip edilen haberimiz, dün akşam Elazığ’ın Palu ilçesi eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu’nun yapmış olduğu kaza haberi oldu. Haberin detayı için tıklayın.

METEOROLOJİDEN YENİ UYARI! KAR GELİYOR

Meteorolojinin kar geliyor uyarısı, bir diğer önem arz eden haber oldu. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ’da ve bölge genelinde yüksek kesimlerde kar yağışı olacağını ve yağışın cuma gününe kadar devam edeceğini bildirdi. Haberin detayı için tıklayın.

SATRANCA GÖNÜL VEREN AİLE MİLLİ SPORCU ÇIKARDI

Bir diğer haberimiz ise Elazığ’da ailesiyle yaşayan 15 yaşındaki Uğurcan Genç’in katıldığı turnuvalardan 25 kupa ve 63 madalya kazanmasının yanı sıra milli formayı giymeye hak kazanması, gurur kaynağı oldu. Haberin detayı için tıklayın.

 

KARANLIK DÜNYASINI FUTBOLLA AYDINLATTI

Bir diğer dikkat çeken haberimiz ise, Doğuştan görme engelli 17 yaşındaki Eray Sertkaya’nın çocukluğundan beri hayalini kurduğu ve çok sevdiği futbolu oynaması oldu. Haberin detayı için tıklayın.

MUTLULUĞUN FOTOĞRAFI

Sosyal medyada en çok merakla takip edilen ve beğenilen ise Mutluluğun fotoğrafı başlığını taşıyan haberimiz oldu. Cemile Teyze 65 yaşında ve Arıcak’ın Serinevler Mahallesinde yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda ineğini doğum sırasında kaybetmişti. Tek geçim kaynağı olan ineğini kaybetmesi Cemile Teyze'nin gözyaşlarına neden olmuştu. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın bu durumdan haberdar olmasıyla Cemile Teyze'ye kaymakamlık aracılığıyla ve vatandaşların desteğiyle bir inek hediye edildi. Hediye edilen ineğin doğum yapması ve Cemile Teyze'nin bir buzağısının olması Mutluluğun fotoğrafı bu olsa gerek dedirtti. Haberin detayı için tıklayın.

ELAZIĞLILAR DİKKAT! YARIN SABAH BAŞLIYOR

Son olarak en çok hızlı okunan ve hit alan ise, Yarın sabah başlıyor başlıklı haberimiz oldu. Elazığ’da toplu taşımaya yapılan zam tarifesi yarın sabah itibariyle uygulanacak. Haberin detayı için tıklayın.