Elazığlılar dikkat! Bu fırsat kaçmaz

Yurtdışında yabancı dil eğitimi alma hayaliniz, MBBWİEN tarafından gerçeğe dönüştürülüyor. Avusturya'nın başkenti Viyana'da bulunan MBBWİEN Uzaktan Eğitim Enstitüsü tarafından verilecek olan derslere dünyanın neresinde olursanız olun, katılabileceksiniz.

Elazığlılar dikkat! Bu fırsat kaçmaz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

YABANCI DİL EĞİTİMİNDE SÜPER FIRSAT

MBBWİEN E-Learning  Enstitüsü, 19 Mayıs’a özel iki aylık 500 TL’lik cazip fırsatla başlattığı kampanya ile yurtdışında verilen dil eğitimini ayağınıza getiriyor.  “Siz yurtdışına gidemiyorsanız, yurtdışından eğitmenleri size getiriyoruz.” Sloganıyla yabancı dil ve mesleki eğitime yepyeni bir boyut kazandıran MBBWİEN E-Learning Enstitüsü’nde sunulan derslerin tamamı, yurtdışından uzman eğitmenler tarafından verilen ve Avrupa standartlaşmış dil ve mesleki eğitimlerden oluşmaktadır.

Uzaktan eğitim metodu - E-Learning ile evinizde, işyerinizde, yabancı öğretmenlerin verdiği canlı derslere sizlerde katılabilir, yurtdışı eğitim sertifikası ile sizde geleceğinize yepyeni ufuklar açabilirsiniz.

19 Mayıs’a özel düzenlenen bu kampanyadan yararlanmak için Fırat Üniversitesi Teknokent ofisini, 0 850 303 70 49 nolu telefon numarasını arayarak detaylı bilgi alabilir yada mbbwien.com web adresinden eğitimleri ve kampanyaları takip edebilirsiniz.