Elazığlılar dikkat! Meteoroloji uyardı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, havanın çok bulutlu,  yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağmurlu, yüksek kesimlere yer yer yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği bildirildi.

Elazığlılar dikkat! Meteoroloji uyardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, bölgemizde havanın çok bulutlu,  yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağmurlu, yüksek kesimlere yer yer yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği ayrıca rüzgarların doğu ve güneydoğu yönlerinden hafif, yer yer orta kuvvette; yağış esnasında kuvvetli esmesi beklenmektedir.

İşte Elazığ Merkez ve ilçelerinin hava durumu:

Elazığ Merkez çok bulutlu,  yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. 10, Ağın çok bulutlu, yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. 9, Alacakaya çok bulutlu,  yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. 9, Arıcak çok bulutlu,  yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. 10, Baskil çok bulutlu,  yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. 8, Karakoçan çok bulutlu,  yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. 9, Keban çok bulutlu,  yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. 10, Kovancılar çok bulutlu,  yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. 8, Maden çok bulutlu,  yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. 9, Palu çok bulutlu,  yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. 10, Sivrice çok bulutlu,  yer yer aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. 7 derece olacağı bekleniyor.

SONDAKİKA23.COM - HABER MERKEZİ